from $30,00 $20,00
Book Now

сафари АТВ

5/5

Duration

1

Tour Type

Daily Tour

Group Size

Unlimited

Languages

Bulgarian, English, russian

Overview

На сутринта тръгвате от Хургада за пустинята до специализирана база. В основата ще ви бъдат дадени АТВ-та, с които ще карате до село бедуини. Там ще опитате ароматен бедуински чай и ще яздите известните египетски камили. В края на обиколката ще се върнете в хотела си. Какво е включено в... More

На сутринта тръгвате от Хургада за пустинята до специализирана база. В основата ще ви бъдат дадени АТВ-та, с които ще карате до село бедуини. Там ще опитате ароматен бедуински чай и ще яздите известните египетски камили. В края на обиколката ще се върнете в хотела си.

Какво е включено в цената? Трансфер от хотела в Хургада и обратно, професионален рускоезичен гид, който ви придружава по време на екскурзията. Квадроциклет, езда на камила и дегустация на чай в село бедуини.

Какво не е включено в цената? От крайградските райони на Sahl Hasheesh, El Gouna и Makadi Bay трансферът се заплаща отделно: 20 долара за кола там и обратно (броят на хората няма значение).

Less

Itinerary

Included/Excluded

Durations

0 – 3 hours
Full day (7+ hours)

Languages

Bulgarian
English
russian

Tour's Location

Reviews

5/5
Based on 1 review
Sleep
0 /5
Location
0 /5
Service
0 /5
Cleanliness
0 /5
Room(s)
0 /5
Екскурзии в Хургада

admin

March 11, 2015

Good

Aenean eu leo quam pellentesque ornare. Sem lacinia quam venenatis vestibulum. Donec ullamcorper nulla non metus auctor fringilla.
Showing 1 - 1 of 1 in total

Write a review

Created with Sketch.
$10,00
from $30,00 $20,00

You might also like

Bulgarian BG English EN
%d bloggers like this: