from $40,00 $25,00
Book Now

райски остров

4.3/5

Duration

10 hours

Tour Type

Specific Tour

Group Size

10 people

Languages

English, russian

Overview

В ранната сутрин ще отплавате от Хургада с яхта. В открито море ще имате чудесна възможност да плувате с плавници и шнорхел на кораловия риф (ще бъдат организирани две спирки в морето). След това лодка с весел водач отива до райски остров. Тук ще ви посрещнат мек пясък и чиста... More

В ранната сутрин ще отплавате от Хургада с яхта. В открито море ще имате чудесна възможност да плувате с плавници и шнорхел на кораловия риф (ще бъдат организирани две спирки в морето). След това лодка с весел водач отива до райски остров. Тук ще ви посрещнат мек пясък и чиста вода, чиято температура не пада под +21, дори през зимните месеци. След като се отпуснете и плувате на острова, ще се върнете на яхтата за вкусен обяд. След обяд ще се повозите с надуваемо хапче и банан. Отпътуване за Хургада в 17:00.

Какво е включено в цената? Организиран е трансфер от хотела в Хургада и обратно. Оборудването за гмуркане с шнорхел е включено в цената (спасителна жилетка, шнорхел, маска и плавници). В допълнение, яхтата разполага с професионален водач за гмуркане с шнорхел, а безалкохолните напитки и обяд са включени в цената на екскурзията.

Какво не е включено в цената? От крайградските райони на Sahl Hasheesh, El Gouna и Makadi Bay трансферът се заплаща отделно: $ 10 на кола там и обратно (броят на хората няма значение) колко души

Less

Itinerary

Included/Excluded

Durations

Full day (7+ hours)

Languages

English
russian

Tour's Location

Reviews

4.3/5
Based on 3 reviews
Sleep
4.5 /5
Location
4.5 /5
Service
4.5 /5
Cleanliness
4.5 /5
Room(s)
4.5 /5
Екскурзии в Хургада

admin

December 30, 2016

Very good

Aenean eu leo quam pellentesque ornare. Sem lacinia quam venenatis vestibulum. Aenean eu leo quam pellentesque ornare. Sem lacinia quam venenatis vestibulum.
Екскурзии в Хургада

admin

December 30, 2016

Not bad

Aenean eu leo quam pellentesque ornare. Sem lacinia quam venenatis vestibulum.
Екскурзии в Хургада

admin

March 17, 2015

Good

Aenean eu leo quam pellentesque ornare. Sem lacinia quam venenatis vestibulum. Donec ullamcorper nulla non metus auctor fringilla.
Showing 1 - 3 of 3 in total

Write a review

Created with Sketch.
$15,00
from $40,00 $25,00

You might also like

Bulgarian BG English EN
%d bloggers like this: