from $50,00
Book Now

Остров Утопия

Created with Sketch. Остров Утопия
4.4/5

Duration

Tour Type

Daily Tour

Group Size

Unlimited

Languages

English, russian

Overview

От град Хургада ще отплавате с яхта в открито море, където ще спрете за плуване на коралов риф. Ще ви бъдат предоставени маска и перки, за да се насладите на подводния свят на Червено море. Любителите на риболова ще могат да ловят морски риби с въртяща се пръчка. След това... More

От град Хургада ще отплавате с яхта в открито море, където ще спрете за плуване на коралов риф. Ще ви бъдат предоставени маска и перки, за да се насладите на подводния свят на Червено море. Любителите на риболова ще могат да ловят морски риби с въртяща се пръчка. След това ще отплавате с необичайна лодка с прозрачно дъно до остров Утопия, където можете да плувате от брега и просто да се любувате на красивите гледки към острова. След като се върнете от острова на яхтата, ще имате вкусен обяд и ще отплавате обратно до Хургада.

Какво е включено в цената? Има трансфер от хотела в Хургада и обратно. Оборудването за гмуркане с шнорхел е включено в цената (спасителна жилетка, шнорхел, маска и плавници). В допълнение, яхтата разполага с професионален водач за гмуркане с шнорхел. Обядът и безалкохолните напитки също са включени в цената на екскурзионната програма.

Какво не е включено в цената? От крайградските райони на Sahl Hasheesh, El Gouna и Makadi Bay трансферът се заплаща отделно: 20 $ на кола там и обратно (броят на хората няма значение)

Less

Itinerary

Included/Excluded

Durations

Full day (7+ hours)

Languages

English
russian

Tour's Location

Created with Sketch. Остров Утопия

Reviews

4.4/5
Based on 1 review
Sleep
5 /5
Location
4 /5
Service
4 /5
Cleanliness
4 /5
Room(s)
5 /5
Екскурзии в Хургада

admin

June 06, 2017

Many desktop publishing packages

Many desktop publishing packages
Showing 1 - 1 of 1 in total

Write a review

Created with Sketch.
from $50,00

You might also like

Bulgarian BG English EN
%d bloggers like this: