from $400,00
Book Now

Нощен риболов в Хургада

0/5

Duration

Tour Type

Daily Tour

Group Size

Unlimited

Languages

English, russian

Overview

Нощен риболов в Хургада. Всеки ден от 15:00 до 7:00 яхта 300-400 $, група до 10 душиИн дивидуална екскурзия на двуетажна яхта с екип от професионални рибари. Цената на пътуването зависи от класа на яхтата, опции и снимки могат да бъдат изискани от мениджъра. Яхтите имат удобни каюти, където можете... More

Нощен риболов в Хургада.

Всеки ден от 15:00 до 7:00
яхта 300-400 $, група до 10 душиИн
дивидуална екскурзия на двуетажна яхта с екип от професионални рибари. Цената на пътуването зависи от класа на яхтата, опции и снимки могат да бъдат изискани от мениджъра. Яхтите имат удобни каюти, където можете да подремнете и да натрупате сила.
След обяд трансферът ще ви вземе от хотела и ще ви отведе до яхтата. Капитанът на яхтата е професионален рибар с дългогодишен опит, той познава всички места за риболов край бреговете на Хургада. Спирайки на първите места за риболов, можете да се насладите на цветния залез зад планините. Първият улов ще бъде вашата вечеря. И последващото плячкосване може да бъде взето със себе си. Всеки рибен ресторант ще приготви вашата риба срещу номинална такса. И като бонус изгревът в морето ще бъде приятен завършек на вашето морско приключение.
Какво е включено в цената? Организиран е трансфер от хотела в Хургада и обратно. В обиколката са включени и безалкохолни напитки и вечеря с морски дарове. Примамка, въдици (въртящи се) и донк за риболов. Ще бъдете придружени от рускоговорящ риболовен водач.
Какво не е включено в цената? От крайградските райони на Sahl Hasheesh, El Gouna и Makadi Bay трансферът се заплаща отделно: 20 долара за кола там и обратно (броят на хората няма значение).
Less

Itinerary

Included/Excluded

Durations

Full day (7+ hours)
Multi day

Languages

English
russian

Tour's Location

Reviews

0/5
Based on 0 review
Sleep
0 /5
Location
0 /5
Service
0 /5
Cleanliness
0 /5
Room(s)
0 /5
Showing 1 - 0 of 0 in total

Write a review

Created with Sketch.
from $400,00

You might also like

Bulgarian BG English EN
%d bloggers like this: