from $70,00 $55,00
Book Now

Луксор с Долината на царете

5/5

Duration

Tour Type

Daily Tour

Group Size

Unlimited

Languages

English, russian

Overview

Комфортен автобус от Хургада до Луксор тръгва рано сутринта. Пътят до Луксор ще отнеме 4,5 часа. Храмов комплекс Карнак, статуя на бръмбар скарабей, булевард на сфинкси - това са мистериозните забележителности, които ви очакват при пристигането в Луксор. След като ги посетите, ще отидете с лодка до храма на кралица... More

Комфортен автобус от Хургада до Луксор тръгва рано сутринта. Пътят до Луксор ще отнеме 4,5 часа. Храмов комплекс Карнак, статуя на бръмбар скарабей, булевард на сфинкси – това са мистериозните забележителности, които ви очакват при пристигането в Луксор. След като ги посетите, ще отидете с лодка до храма на кралица Хатшепсут, ще видите колоните на Мемнон, разположени от другата страна на река Нил. След като посетите всички забележителности, се връщате в хотела.

Какво е включено в цената? От вашия хотел в Хургада до Луксор и обратно ще бъдете транспортирани с автобус с висок комфорт с климатик и дрешник на борда. Цялата обиколка ще бъде придружена от професионален водач. Билетите за посещение на атракции според екскурзионната програма, обяд и пресичане на река Нил с лодка са включени в цената на екскурзията.

Какво не е включено в цената? Посещение на остров Банан 10 $ (по желание). Напитките също се заплащат отделно и трансфер от крайградските райони на Sahl Hasheesh и El Gouna (20 долара за кола там и обратно – броят на хората няма значение).

Less

Itinerary

Included/Excluded

Durations

Full day (7+ hours)

Languages

English
russian

Tour's Location

Reviews

5/5
Based on 1 review
Sleep
5 /5
Location
5 /5
Service
5 /5
Cleanliness
5 /5
Room(s)
5 /5
Екскурзии в Египет

Analytics and social research

March 25, 2024

It's very interesting! If you need help, look here: ARA Agency https://ara.cx/

It's very interesting! If you need help, look here: <a href="https://ara.cx" rel="nofollow ugc">ARA Agency</a>
Showing 1 - 1 of 1 in total

Write a review

Created with Sketch.
$15,00
from $70,00 $55,00

You might also like