from $70,00 $55,00
Book Now

Кайро (пирамиди и музей)

0/5

Duration

Tour Type

Daily Tour

Group Size

Unlimited

Languages

English, russian

Overview

Пътуването за разглеждане на забележителности започва от град Хургада с автобус. Пътят до Кайро ще отнеме 6 часа. По пътя можете да си починете удобно и да натрупате сила. Първата атракция, която ще ви срещне в Кайро, ще бъде Националният музей. След това ще посетите пирамидите на Древен Египет и... More

Пътуването за разглеждане на забележителности започва от град Хургада с автобус. Пътят до Кайро ще отнеме 6 часа. По пътя можете да си починете удобно и да натрупате сила. Първата атракция, която ще ви срещне в Кайро, ще бъде Националният музей. След това ще посетите пирамидите на Древен Египет и платото Гиза с известния Велик сфинкс.

Какво е включено в цената? От вашия хотел в Хургада до Кайро и обратно ще бъдете транспортирани с климатизиран луксозен автобус със сух килер на борда. Цялата обиколка ще бъде придружена от професионален водач. Входните такси за посещение на музея, платото Гиза и обяд също са включени в цената на турнето.

Какво не е включено в цената? Ако искате да се разходите по река Нил, ще трябва да платите за това допълнително (струва $ 10). Напитки и трансфери от крайградските райони на Sahl Hasheesh, El Gouna и Makadi Bay също се заплащат отделно (20 $ за кола там и обратно – броят на хората няма значение)

Less

Itinerary

Included/Excluded

Durations

Full day (7+ hours)

Languages

English
russian

Tour's Location

Reviews

0/5
Based on 0 review
Sleep
0 /5
Location
0 /5
Service
0 /5
Cleanliness
0 /5
Room(s)
0 /5
Showing 1 - 0 of 0 in total

Write a review

Created with Sketch.
$15,00
from $70,00 $55,00

You might also like

Bulgarian BG English EN
%d bloggers like this: